Vizioni i Institutit AAB është që të bëhet lider në Kosovë për ofrimin e shërbimeve cilësore për kualifikimet profesionale Teknik i Certifikuar i Kontabilitetit, Kontabilist i Certifikuar dhe Auditor i Certifikuar, duke arritur anëtarësimin në FNK dhe organizatat rajonale të qëllimeve të ngjashme.