Instituti AAB po vazhdon të jetë prezent në Edicionin e 24-të të Panairit të Librit “Prishtina 2024”
Instituti AAB po vazhdon të jetë prezent në Edicionin e 24-të të Panairit të Librit “Prishtina 2024” që ka filluar nga dita e mërkurë me 5 qershor dhe vazhdon deri të dielën.

Në këtë panair, vizitorët do të kenë mundësinë të njihen me literaturën e përdorur nga anëtarët tanë, programet e Institutit AAB dhe mundësitë që ofrojmë si shoqatë profesionale të kontabilistëve dhe auditorëve.

Ju ftojmë të gjithëve të na bashkoheni në këtë ngjarje të rëndësishme!Për më shumë informata, vizitoni www.institutiaab.org ose kontaktoni në numrin +383 48 999 073, +383 48 999 133.

Share: