KKRF ka hartuar dhe aprovuar udhëzimin administrativ Nr.01/2020
KKRF ka hartuar dhe aprovuar udhëzimin administrativ Nr.01/2020 për raportimet financiare  vjetore të Mikro Ndërmarrjeve.
në linkun në vijim gjeni Udhëzimin Administrativ:

Udhëzimini Administrativ
Share: