SESIONI SHKURT 2024
Regjistrohu për njërën nga programet e mëposhtme:

– Teknik i Kontabilitetit

– Kontabilist i Certifikuar

– Auditor i Certifikuar

Të interesuarit mund të aplikojnë ONLINE 🔗: https://institutiaab.org/apliko/

Si dhe gjatë ditëve të javes (e hene – e shtune) prej orës 08:30-16.30, në Zyrën e Instituti AAB, Rr. Elez Berisha, Nr.56 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Share: